Alle districtklappers : direct doorklikken naar de scans


Onderstaande deep links leiden naar de districtklappers (op naam) op de Doop-, Trouw- en Begraafregisters van Zuid-Holland (1695-1812).
Deze klappers zijn te vinden op de website van het Nationaal Archief: www.gahetna.nl > Vraagbaak > Onderzoeksgidsen > Persoon > Bevolkingsregistratie > Doop-, Trouw- en Begraafboeken.


Aanklikken van onderstaande links leidt in eerste instantie naar de alfabetische index op achternaam per periode van 20 jaar. Aanklikken van de familienamen in deze index geeft vervolgens rechtstreeks toegang tot de online-scans van de districtklappers op de Doop-, Trouw- en Begraafregisters.
Op deze wijze kunnen de bewerkelijke uitklapmenu's en de extra tussenstap 'Archiefbeschrijving' van www.gahetna.nl worden omzeild.

Let op. In dit overzicht ontbreekt een aantal grote plaatsen, nl. Brielle, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Den Haag, Leiden, Rotterdam, Schiedam en VlaardingenKlik de plaatsnamen aan om naar de website van het betreffende archief te gaan.De districtklappers zijn ook te benaderen via onderstaande alfabetische plaatsnamenlijst. Klik daarvoor de betreffende plaatsnaam aan.